18 Bevis Marks

Overview

John Stow House is located on the north side of Bevis Marks close to its junction with Creechurch Lane.

We were appointed to fit out the common areas on all nine floors of the building. This included super loos –a space saving single unit including toilet, washing basin for use by either gender.

We striped out the first and fourth floor back to Cat A ready to be leased out to new occupiers.

The works had to be planned in a manner such that it did not impede on the tenants as the project was conducted in a heavily occupied building.

Scope of works

  • Cat B fit out of common areas
  • M&E works
  • Removal of identified equipment
  • Installation of new air conditioning units
  • Ceiling overlay
  • Upgrading existing lighting to LED
  • Strip out level 4 back to a standard Cat A

Client:
Hartnell Taylor Cook LLP

Value:
£500k

Programme:
18 Weeks

    Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

    ADDRESS

    63739 street lorem ipsum City, Country

    PHONE

    +12 (0) 345 678 9

    EMAIL

    info@company.com