FabLab – London

Overview

FabLab was a bespoke design developed between CEL, TP Bennett and the project contractors.

A unique and challenging feature of the project is that the structure itself is not fixed to the stone floor of the atrium, it is fixed to a timber build up which sits on the underlying stone. It is in effect a temporary structure that can be removed relatively easily.

All works were carried out at weekends and nights to minimise disruption to the client.

The install totally transformed the space from a drab and virtually unused area to a vibrant and lively environment which is highly popular with the bank staff who use it and provides a welcome break out from desks.

With the use of sliding doors within the structure the space can be opened up or areas closed off depending on the requirement, providing a highly flexible workspace.

The space provides areas for collaborative working, informal meetings, presentations and social events for the bank and feedback has been wholly positive since opening.

Sector:
Commercial/Offices

Client:
BNP Paribas

Programme:
4 weeks

    Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

    ADDRESS

    63739 street lorem ipsum City, Country

    PHONE

    +12 (0) 345 678 9

    EMAIL

    info@company.com